PALVELUT

 Oli kyseessä mikä palvelu hyvänsä, toteutetaan projekti aina saman luotettavan kaavan mukaan. Ennen työn aloittamista suunnitellaan projekti tarkasti ja sovitaan tavoitteista ja vaatimuksista. Riippuen projektin luonteesta ja mittakaavasta, sovitaan myös ennalta työvaiheet jolloin projektin tilanne tarkastetaan yhdessä, jotta pysytään tavoitteissa ja saadaan mahdollisimman optimaalisissa vaiheissa päivitettyä projektin tuotantosuunnitelmaa.

 Alustavat suunnitelmat karkeine hinta- ja aika-arvioineen teemme aina maksutta, joten ota rohkeasti yhteyttä!


VIDEOPALVELUT


Videopuolella olemme tuottaneet mm. lukuisia lyriikkavideoita yhtyeille ympäri maailmaa, logo- ja introanimaatioita kotimaisille yrityksille, sekä efektejä elokuviin kuten Viraali ja Rendel. Olemme rakentaneet asiakkaidemme käyttöön myös ns. jakojärjestelmän, jonka avulla asiakas voi jakaa esimerkiksi kertakäyttöisiä katselulinkkejä omaan videoonsa.

Työtavat

Työskentelemme hyvin organisoidusti ja järjestelmällisesti, tarjoten asiakkaalle jatkuvia väliaikatietoja projektin eri vaiheista, varmistaen näin täydellisen lopputuloksen.

Suurin osa projekteista toteutetaan etäprojekteina, jolloin pilvipalvelut, kuten Dropbox, ovat tarpeellisia. Meillä on myös oma virtuaalipalvelin, joka helpottaa tiedostonsiirtojen logistisessa puolessa.

Työvälineet

Toteutamme videotyöstöt Adoben ammattilaisohjelmistoilla, kuten After Effects ja Premiere Pro. Lisäksi käytössämme on laaja kokoelma erilaisia laajennuksia ja grafiikkakirjastoja.

Laitteistona meillä on nykyaikainen editointi-PC, sekä kaksi erillistä renderöintipalvelinta, jotka mahdollistavat nopean ja sujuvan työtahdin.

  Meiltä hoituu muunmuassa:

 • Leikkaus
 • Värienkorjaus
 • Efektit ja tehosteet
 • Animaatiot
 • Tärinänpoisto, tasapainotus
 • Green screen, roto brush
 • Opastusvideot, white board
 • Lyriikkavideot
 • Introvideot
 • 3D-mallien tuominen videolle
 • Videoiden pakkaus ja upotus eri alustoille
 • Logojen ja valokuvien animointi

INTERNET JA MOBIILI

Nettisivut

Tuotamme monipuolisia nettisivuja useaan eri käyttötarkoitukseen. Asiakkaan toiveesta muokkaamme ja päivitämme valmista pohjaa tai sivustoa, mutta panostamme mielellämme yksilöllisyyteen, sillä se on avaintekijä toimivissa nettisivuissa.

Moni sivustokehittäjä pohjaa toimintansa nykyään valmiisiin teemoihin esimerkiksi Wordpressin avulla, jolloin lopputulos on kaukana yksilöllisestä. Me teemme asiat toisin, asiakkaan toiveiden puitteissa.

Front end

Sivujen näkyvä puoli toteutetaan standardien mukaisesti HTML- ja CSS-merkintäkielillä. Lisäksi käytetään erinäisiä JavaScript-kirjastoja esimerkiksi animointiin ja täydellisen responsiivisuuden saavuttamiseen.

Back end

Sivuston taustalle voidaan rakentaa PHP:llä erinäisiä toimintoja esimerkiksi tietokantoihin liittyen. Käyttäjätilit, tilastot, dynaamiset sisällöt, ylipäätään kaikki tallennettava data tarvitsee back endin toimiakseen.

PHP-osaaminen auttaa myös merkittävästi esimerkiksi verkkokauppojen ja CMS-järjestelmien kustomoinnissa, sillä niiden hallintajärjestelmissä on aina omat rajoitteensa.

Realiteetit

Mielestämme on tärkeää myös huolehtia oikeista mitoituksista; jos asiakas haluaa itse päivittää sivuiltaan vain rajattuja asioita, emme pakota häntä opettelemaan minkään CMS-järjestelmän perusteita, vaan räätälöimme hänelle oman ja selkeän päivitystyökalun.

Mobiilisovellukset

Mobiilisovelluksissa hyödynnetään usein nettiteknologioita, kuten PHP ja MySQL, joiden avulla sovellus saadaan helposti esimerkiksi sidottua jo olemassaolevaan tietokantaan.

Keskitymme pääasiassa Android- ja iOS-alustoille, joille tuotamme responsiivisia sovelluksia ja pelejä useimmiten Adobe AIR -ajoympäristöllä.

Adobe AIR ei ole kummallekaan ko. alustalle natiivi, mutta molemmissa se toimii sellaisenaan, jonka ansiosta sillä saa erittäin tehokkaasti ja nopeasti konseptoitua sovellusideoita.
 Lisäksi AIR:lle löytyy rajaton määrä natiiveja laajennuksia, joten kaikki käyttöjärjestelmän natiivit toiminnot saadaan integroitua sovellukseen.

Julkaisu

Voimme hoitaa myös julkaisupuolen joko asiakkaan omille sovellustileille, tai sitten omia väyliämme pitkin. Kauttamme hoituu myös kaikki julkaisuun tarvittavan aineiston järjestäminen: sovellusten sertifikaatit, screenshotit, jne.


GRAAFISET PALVELUT

Logot ja muu yritysmateriaali

Yrityksen imagoon sidotun grafiikan tuottaminen tehdään aina monivaiheisesti, kunnes toivottu lopputulos on saavutettu.

Usein asiakkaalla on omia toiveita, joiden pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan kokonaisuutta. Mutta mikäli näin ei ole, luomme grafiikasta useita eri vaihtoehtoja, joiden perusteella asiakkaan on helpompi antaa omia mielipiteitään graafisen ilmeen suunnasta, ja täten varmistua oikeanlaisesta lopputuloksesta.

Täältä löydät muutamia logototeutuksiamme.

Liikegrafiikka

Usein kuvapalveluiden yhteydessä löytyy tarve liikegrafiikalle. Voimme animoida niin logosi, kuin valokuvasikin, melko joustavasti monin eri tavoin.

Valokuviin on mahdollista luoda syvyyttä videolla muuntamalla ne osittain 3D-muotoon.

Kuvien muokkaus

Vanhojen kuvien restauroinnin lisäksi teemme kaikkea kuvamanipulaatioon liittyvää. Tätä voi olla esimerkiksi asioiden poistaminen valokuvasta, lisääminen valokuvaan, tai vaikka värinkorjaus ja focuksen korostaminen.