Biteable

Luo yksinkertaiset mainos-, markkinointi- ja opastevideot omin käsin vaivattomasti ja halvalla.
https://biteable.com/

Miksi?

 Vaikka toisin voisi kuvitella, on yksinkertaisten animoitujen videoiden luominen nykyään erittäin yksinkertaista, nopeaa ja halpaa. Tähän tarkoitukseen on monia eri palveluita, mutta esittelemme nyt Biteable-palvelun, sillä se on erittäin helppokäyttöinen ja varsin riittävä pienimuotoisen yrittäjän perustarpeisiin.

 Toisekseen, jos ei todella tarvitse 100% yksilöllisesti tuotettua videota, tai varsinaista editointia omiin video- ja kuvamateriaaleihin, on turha maksaa kymmenkertaisesti näin yksinkertaisista asioista.

 Lisäksi tälläinen yksinkertainen luova hetki antaa rentouttavan tauon päätoimestasi tarjoamalla työkalut päästää oma luovuutesi valloilleen.

 On myös olennaista tietää, että osa yrityksistä myy mainosvideoita ja animointeja, jotka he tekevät tällä työkalulla. Lisenssitietoja ei välttämättä edes toimiteta kolmannelle osapuolelle, ja lopputulos ei tietenkään ole täysin yksilöllistä. Samaan, ellet jopa parempaan, lopputulokseen pääset myös itse, sillä kyseinen palvelu on äärimmäisen yksinkertainen.

Hinta?

 Biteable tarjoaa ilmaisen hieman supistetun version palveluistaan, jonka lopputuotoksiin tulee heidän oma vesileimansa. Ilmaisversiolla on hyvä kokeilla palvelua, ja joihinkin käyttötarkoituksiin se voikin olla jo ihan riittävä.

 Premium-versio maksaa 99 dollaria vuodessa, eli reilusti alle sen mitä yksittäinen räätälöity video keneltä tahansa videonikkarilta. Premium-versiossa ei ole heidän vesileimaansa, ja se tarjoaa muunmuassa:

  • 85.000 erillistä rojaltivapaata klippiä käyttöösi
  • Voita ladata palveluun omaa mediaasi
  • Saat ladattua lopullisen videon myös tietokoneellesi pelkän YouTube-julkaisun sijaan

Miten?

Alla on englanninkielinen varsin selkeä opastusvideo Biteablen käyttöön:

Ero räätälöityyn videoon?

 Riippuen tapauksesta, on ero joko valtava, tai mitätön. Merkittävin tekijä yksilöllisesti tehdyssä videossa on kuitenkin varmuus siitä, että se on todella yksilöllinen.

 Varsinaista editointia tai raakaa animointia tälläisillä työkaluilla ei saavuteta, ja käytettäessä aitoa omaa videomateriaalia tulee lopputuotteestakin autenttisempi.


Mikäli haluat kokeilla palvelua ja kohtaat ongelmia, neuvomme ilolla mielin sinua eteenpäin.
Tai jos koet tarvitsevasi yksilöllisempiä tai edistyneempiä videopalveluita, ota rohkeasti yhteyttä.

Lue omista palveluistamme..